barnvakt på bröllopet,  fotograf

Linda Dahlkvist -Fotograf

Vi hjälps åt med att ge de bästa tipsen/råden inför ditt bröllop med olika kontakter."Linda är en kärlekfull person som skänker mycket glädje till sina kunder"

Lindas egna ord:

Jag är en bröllopsfotograf som alltid följer mitt hjärta. Min kreativa själ och passion för att skapa bilder av äkta känslor, har tagit mig på en resa där kärlek är nyckeln till framgång.

För mig handlar det om att dokumentera brudparets kärlek till varandra. Där varje del av dagen blir som ett eget kapitel. Att skapa en unik upplevelse, där porträttfotograferingen blir en stund bara för varandra som resulterar i unika bilder. Bröllopsdagen blir en bildberättelse av de små och stora stunderna, de spontana ögonblicken av kärlek och glädje - som kan upplevas om och om igen, både för brudparet och de kommande generationerna.

YouTube: Linda Dahlqvist
Instagram: @linda.dahlqvist
Facebook: @lindadahlqvistcom

www.lindadahlqvist.com

 

Jiri Jerabek

"Det är viktigt för mig att veta att jag kan få stöd av Jiri i mitt arbete. Jag kan med värme rekommendera honom för mina kunder"

*Konsultuppdrag
*Samtalsterapi
*Samtals Coaching
*Parterapi
*ParCoaching
*Personlig handledning
*Grupphandledning
*Familjerådgivning
*Chefs och ledarstöd

www.terapisamtal.nu

Vill du föreviga din lilla ögonskatt i ett bildsmycke! Eller varför inte låta Linda ta ett boudoir foto på dig som du kan övverraska i ett bildsmycke till din partner.

Ni mailar er bild och väljer ett valfritt smycke. Eller beställ ett smycke med fotot av den frusna bäcken. Det fotot är taget i Nora utanför Sundsvall. Vid ett köp med det fotot så skänker jag 10kr till WWF till att bevara vår svenska natur.

Den runda, fyrkantiga och hjärtat finns också i svart färg. Halskedja i valfri längd. Ringen är reglerbar.

Jag gör även ekollonhalsband med handplockade ekollon. De finns i flera färger och jag vill att ni ska känna er ett med naturen/djuren som finns i Sverige. Vår landsbyggd står mig varmt om hjärtat.

Halssmycke 200kr ring 150kr inklusive frakt. Mail: myre_foto_design@hotmail.com