Utbildning/Erfarenhet

*Barnskötare och har arbetat som vikarie inom förskolan

*Livscoach

*Socialpedagogiskt behandlingsarbete

*Arbetat på Lilla barnvakten (barnvaktsföretag)

Orter

Jag tar uppdrag inom Norduppland, Gästrikland och på sommaren så utgår jag gärna från stugan i Kilafors som ligger i Hälsingland

TITTA GÄRNA I ER SKRÄPPOST IFALL MITT MAIL HAMNAT DÄR. SER NI INTE DEN SKRIV ETT SMS

Kontaktformulär för nya kunder

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Hejsan Lina Bejerfjord heter jag som driver Linas barnpassning. Jag är uppväxt i Valbo i ett villaområde med många barn. Idag bor jag i ett hus i Skutskär med sambo, våra två barn och katt. Som liten hittade jag gärna på lekar, maskerader, discon, pysslade ihop olika saker och sålde. Jag samlade alla gatans barn till mina projekt och en hel del bus blev det också =) När mamma hade stängning på förskolan så var jag där mer än gärna och pysslade om och tog hand om barnen.

Idén av att starta ett barnvakts företag kom av att företaget som jag arbetade extra hos under föräldraledigheten lade ner sin barnvakts verksamhet vid årsskiftet 2015/2016. Jag är intresserad utav naturen och vår miljö.Jag tycker om att meditera, gå på hantverksmarknader, diskutera livs/samhälls frågor och vara i sommar stugan på landet i Kilafors.  Jag ser inte på barn utefter deras ålder då vi alla utvecklas i olika takt och har olika behov och förutsättningar i livet.  Min önskan är att ni ska känna er trygg och bekväm med mig som barnvakt. Jag vistas gärna utomhus för: - det stimulerar barns fantasi och matlust. Jag tycker mycket om att jobba utefter våra sinnen med barnen.

HÄLSA

Många föräldrar, barn och andra har sämre sömnkvalitè, mer stress/oro/ångest i sin vardag. Flera upplever humörsvängningar med barn som har diagnoser, när kvinnan har pms eller kommer in i klimatieriet. Vi får inflammationer och sjukdomar som följd av att vi inte kan ta upp den näringen som vi behöver.

Jag älskar även att att arbeta med förändring till en bättre hälsa hos människor och har idag dragit ned på barnpassningen för att kunna arbeta även med detta.

Jag läser nu till mindful yoga instruktör och har en sidoverksamhet inom hälsa. Jag hjälper nu föräldrar/barn och andra till en bättre hälsa. Ni är välkommen att kontakta mig för mer information på linasbarnpassning@hotmail.com

Kontaktuppgifter

Telefontid: Ni kan ringa när ni vill och är jag inte tillgänlig så tala in på telefonsvararen så ringer jag upp 070-367 98 56. 
E-post: linasbarnpassning@hotmail.com 
Bankgiro: 635-5507

Faktura/Pris

Fakturan skickas ut månaden efter kring den 15e till er mail

Pris httar ni under varje tjänst