Utbildning/Erfarenhet

*Barnskötare och har arbetar som vikarie inom förskolan

*Livscoach

*Socialpedagogiskt behandlingsarbete

*Arbetat på Lilla barnvakten (barnvaktsföretag)

TITTA GÄRNA I ER SKRÄPPOST IFALL MITT MAIL HAMNAT DÄR. SER NI INTE DEN SKRIV ETT SMS 070-7424612

Hejsan Lina Bejerfjord heter jag som driver Linas barnpassning med inriktning på barnpassning och hälsa. Jag är uppväxt i Valbo i ett villaområde med många barn. Idag bor jag i ett hus i Skutskär med sambo, våra två barn. Som liten hittade jag gärna på lekar, maskerader, discon, pysslade ihop olika saker och sålde. Jag samlade alla gatans barn till mina projekt och en hel del bus blev det också =) När mamma hade stängning på förskolan så var jag där mer än gärna och pysslade om och tog hand om barnen.

Idén av att starta ett barnvakts företag kom av att företaget som jag arbetade extra hos under föräldraledigheten lade ner sin barnvakts verksamhet vid årsskiftet 2015/2016. Jag är intresserad utav naturen och vår miljö.Jag tycker om att meditera, gå på hantverksmarknader, diskutera livs/samhälls frågor och vara i sommar stugan på landet i Kilafors. 

Jag ser inte på barn utefter deras ålder då vi alla utvecklas i olika takt och har olika behov och förutsättningar i livet.  Min önskan är att ni ska känna er trygg och bekväm med mig som barnvakt. Jag vistas gärna utomhus för: - det stimulerar barns fantasi och matlust. Jag tycker mycket om att jobba utefter våra sinnen med barnen.

HÄLSA

Jag älskar även att att arbeta med förändring till en bättre hälsa hos människor och har idag dragit ned på barnpassningen för att kunna arbeta även med detta. Jag är utbildad livscoach, friskvårdsguide och diplomerad inom Stahremetoden för viktminskning.

Kontaktuppgifter

Telefontid: Jag nås fortast via sms och ni kan maila om det gäller uppdrag längre fram. (obs nytt nummer) 070-7424612. 
E-post: linasbarnpassning@hotmail.com 
Bankgiro: 635-5507

Linas barnpassning och NaturNu finns även på facebook