Heej! Vad roligt att just du tittar in 
Vi är naturfantasterna Johanna och Lina (OBS Johanna har gått vidare mot nya äventyr och jag Lina till höger i bild söker efter en person som vill arbeta med kurser i naturen) Välkommen att skriva ett mail till mig om varför du skulle vilja arbeta med detta. lina_bejerfjord@hotmail.com
Följ med oss på våra evenemang och kurser där du får uppleva naturen på fler sätt genom dans och rytmer i kroppen, vildskrik inifrån ditt djupaste, månskenspromenader med stormlyktor, mys vid lägerelden, mindfulness i vardagen, stenbalansering, skogsbad, hängmattehäng, naturresor och vi kommer att samarbeta med flera olika företag.

I gruppen NaturNu på facebook kan du ta del av spännande utmaningar, tävlingar och hälsotips i naturen

Vissa av våra evenemang kommer att gå online så alla kan hitta sin möjlighet att ta del av utbudet

 VÅR VISION 
Vi har båda kämpat med olika utmaningar i livet både inom hälsa och att våga ta steget mot våra rädslor. Därför vill vi ge tillbaka och visa att ni också kan välja era känslor, tankar med en bra hälsa 

Vårt mål med vår verksamhet att ni ska få ett inre lugn, känna glädje, nyfikenhet och finna ett sammanhang med naturen i fokus. Och vem vet kanske finner du en naturvän. 

Hos oss kan ni släppa alla krav och måsten och låta känslor få komma fram. Vissa kurser hålls under tystnad och i andra ekar musiken.

Vårt motto är Må gott i naturen helt enkelt  Visa mindre