Heej! Vad roligt att just du tittar in 
Vi är naturfantasterna Johanna och Lina 
Följ med oss på våra evenemang och kurser där du får uppleva naturen på fler sätt genom dans och rytmer i kroppen, vildskrik inifrån ditt djupaste, månskenspromenader med stormlyktor, mys vid lägerelden, mindfulness i vardagen, stenbalansering, skogsbad, hängmattehäng, naturresor och vi kommer att samarbeta med flera olika företag.

I gruppen NatruNu på facebook kan du ta del av spännande utmaningar, tävlingar och hälsotips i naturen

Vissa av våra evenemang kommer att gå online så alla kan hitta sin möjlighet att ta del av utbudet

Är du pensionär, studerande, sjukskriven eller arbetslös erbjuder vi dig en rabatt på 25% på våra evenemang och kurser. (Gäller evenemang och kurser från 200kr).

 VÅR VISION 
Vi har båda kämpat med olika utmaningar i livet både inom hälsa och att våga ta steget mot våra rädslor. Därför vill vi ge tillbaka och visa att ni också kan välja era känslor, tankar med en bra hälsa 

Vårt mål med vår verksamhet att ni ska få ett inre lugn, känna glädje, nyfikenhet och finna ett sammanhang med naturen i fokus. Och vem vet kanske finner du en naturvän. 

Hos oss kan ni släppa alla krav och måsten och låta känslor få komma fram. Vissa kurser hålls under tystnad och i andra ekar musiken.

Vårt motto är Må gott i naturen helt enkelt  Visa mindre

Vi kommer mest att lägga ut evenemang/kurser på facebookgruppen NaturNu och ibland här

gravidkurs ,  gravid , med barn , bebis

Är du gravid och vill få redskap till att få

*Ett inre lugn, mer trygghet, tillit och styrka

*Mer energi, rörlighet, bättre hållning, minskad smärta i axlar, rygg och nacke

Då ska du gå denna kurs som vi i NaturNu anordnar

 Mår du bra och har rätt förutsättningar så mår bebis bra

Välkommen på en kurs i mindfulyoga, jordning och sinnesövningar med naturen i fokus

 

När/plats: Fredag den 28 maj kockan 10 -11( Vi kan även ordna andra dagar, hör av er) Vi håller till i gräset i regementsparken i Gävle mitt emot högskolan. Regnar det så är vi under tak i paviljongen.

Har ni några frågor så maila oss. Ni kan även besöka oss i gruppen NaturNu på fb där vi delar polika utmaningar och tips.

Kostnad/anmälan: Du investerar 250kr. Max 6 deltagare.  Anmäl dig till naturnu@gmail.com så får du mer information i ett mail. Då får ni namnet på en fb grupp, i den delar vi fler tips/övningar, ni kan dela era upplevelser och tankar med de andra i gruppen. Med hjälp av gruppen kan ni ordna egna träffar och fortsätter att öva tillsammans. Glöm ej att titta i skräpposten ifall vårt mail hamnat där.

Bonusföreläsning kommer att hållas om 15 min om bästa hälsa för mamma och bebis och efteråt finns möjlighet att ta ett enkelt torrblodtest (ett stick i fingret) på plats för att se om din kost ger dig optimal hälsa och utveckling för dig och din bebis.

Blodtestet kostar 995kr utöver kursavgiften och betalas på plats. Testet går inte att fås på en vårdcentral. Testet skickar vi in, du får en personlig kod till en internetsida som resultatet kommer till, och vi går igenom svaret med dig. 95% av de som tagit  testet ligger inte optimalt och det är svårt med dagens kost som har många brister. Att rätta till detta kan bland annat förebygga allergier och förlossningsdepression och mycket mer. Vill ni sedan gå vidare så finns det enkla metoder som kan rätta till detta. 

 Lina Bejerfjord och Johanna Almström kommer att leda dig. Vi arbetar inom kost och näringslära och välbefinnande kurser i naturen. Vi coachar även människor till att leva det liv som de vill leva.

Lina- jag ser många barnfamiljer i mitt arbete ha olika hälsoutmaningar precis som jag har haft, så nu vill jag hjälpa andra att må bättre och förebygga ohälsa.

Sökande efter svar till varför saker sker i vår och andras kropp och vad man kan göra för att må bättre både kroppsligt och själsligt och förebyggande, har gjort att vi har utvecklat NaturNu