KUNDOMDÖMEN

Vid vårt första möte var det viktigt för Lina att umgås med vår dotter.

Det kändes bra att hon fick vara i centrum för det är ju henne det gäller. Hon har uppskattat när Lina har hämtat henne från förskolan och de har haft det väldigt roligt tillsammans. Vi har ofta fått höra henne prata om Lina.

Lina är ansvarsfull och har god hand om barn. Hon lyssnar in vilka rutiner och "regler" som gäller i vår familj, allt för att det ska kännas bra för både oss vuxna och vårt barn Signe. Vi är supernöjda och allt har fungerat jättebra.

Telefonnummer fås vid förfrågan

//Ola

-Jag har arbetat med Lina vid ett flertal tillfällen. Över en helg arbetade jag med Lina ideellt som kollo ledare åt ca 50 ungdomar för barncancerföreningen. Att planera och genomföra aktiviteter för så många ungdomar samtidigt kan bli rörigt men det klarade hon väldigt bra, hon har sinne för planering/organisation och är även flexibel.

Vi arbetade i förskolan tillsammans och hon fick då erfarenhet av åldrarna 1-5år. Hon är lyhörd och kunde anpassa sig till det som skedde under en dag, samtidigt kom hon även med egna förslag. Lina är en glad och öppen tjej som har mycket fantasi för aktiviteter och pyssel för barnen 

//Anna 

Lina hade hand om våra barn under hela vår bröllopsdag. Från klockan 9 på morgonen till mitt i natten.Hon fick så fin kontakt med barnen på en gång, trots att vår fyraåring brukar vara väldigt blyg. Nu frågar de ofta när Lina ska komma och leka med dem igen!

Lina är så proffsig. Hon är lugn, positiv och otroligt kompetent. Hon bemöter verkligen barnen efter deras behov (som ju ibland kan variera stort från en stund till en annan). Vi har full tillit till Lina och känner oss så trygga när vi lämnar våra barn i hennes händer. Nu när vi hittat Lina så kommer vi inte att släppa henne!

//Emma & Mikael

kundomdömen barnpassning

Hos psykologen var Lina med vår bebis i ett rum bredvid så att jag fick lägga tiden på mig själv.

Ett stort plus var att hon tog med egna leksaker och frågade efter bebisens favoritsånger ifall han skulle sakna mig

//Elin

-Då vår minsting är för liten för att gå på dagis och vi som egen företagare inte kan lägga vårt jobb vilande under en längre period så var det ett måste att ta hjälp med barnpassning. Lina kommer till oss en förmiddag i veckan och tar hand om våra barn på 6mån, 4år och 6år.Hon brukar ha planerat en aktivitet inför passningen.

Dom har gjort allt från skogsutflykt med naturbingo till lekparksbesök, målat stenar m.m. Hon är duktig på att tillgodose alla barnens olika behov och se barnen för dem dom är. Hon är verkligen uppfinnesrik, pålitlig och det känns tryggt att lämna barnen till henne. Barnen gillar henne och ser fram emot när hon ska komma!

//Familjen Svahn 

Samarbetspartners

Linda Dahlkvist -Fotograf som gärna tar uppdrag på andra orter

Jag är familje och bröllopsfotograf som alltid följer mitt hjärta. Min kreativa själ och passion för att skapa bilder av äkta känslor, har tagit mig på en resa där kärlek är nyckeln till framgång.

YouTube: Linda Dahlqvist
Instagram: @linda.dahlqvist
Facebook: @lindadahlqvistcom

www.lindadahlqvist.com

Jiri Jerabek

Terapi och coachning för familjer, par och individsamtal m.m.

www.terapisamtal.nu 

Cochise Fotografi

"En hälsingestinta som skrattar mycket, gör små glädjetjut när de där speciella ögonblicken fångas och som älskar att rama in kunderna med det finaste vi har: naturen!" 

www.cochisefotografi.com